CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, February 22, 2008

The Original Cuppycake Video

Suke sgt lagu ni :)

Cuppycake Song

You're my Honeybunch,

Sugarplum Pumpy-umpy-umpkin,

You're my Sweetie Pie

You're my Cuppycake,

Gumdrop Snoogums-Boogums,

You're the Apple of my Eye

And I love you so and I want you to know

That I'll always be right here

And I love to sing sweet songs to you

Because you are so dear :)

4 comments:

Yasmin said...

This kid is soooo cute, I feel like hugging and kissing her ... muah :)

Good job on your blog Syerah, and all the best.

PuteriSatu said...

salam...tetiba terjumpa blog syerah..rupanya dah terjun ke dunia blog jugak ye...apapun..salam dari akak pu3...jangan lupa tempek gambar baby tu nanti banyak2 tau...tak sabar nak tunggu baby syerah..mesti comel macam mmummy dia nih...

s2m3r said...

msg ring tone ku
alieyah suka bangat lagu nieH..
ibu dia pun suka
suara baby tu cute the mute

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)